Säkerställ att hemmet blir sålt efter en visning genom att styla hemmet på rätt sätt. Här är några tips på hur du kan tänka kring detta – och vad du bör undvika.

Det finns många bostäder på marknaden just nu, så om du är en av dem som funderar på att sälja så är det ett smart drag att säkerställa så din lägenhet sticker ut från mängden om du vill få den såld. Ett knep är att be din mäklare om hjälp med homestylingtips, och sedan följa dessa råd som du får.

” – De köpare som är på jakt efter bostad blir mer kräsna. Jämförelsen med andra bostäder som ligger ute till försäljning sätter press på säljarna att stajla bostaden. Samtidigt är många säljare mer priskänsliga och är rädda att lägga pengar på stajling, säger hon. Mäklarna ser däremot gärna att bostäderna piffas till inför visningen. – Det ökar chansen att få sålt till så högt pris som möjligt på en osäker marknad” se fler tips här.

Tips att tänka på vid homestyling

Något som kan vara bra att tänka på när du ska styla hemmet inför en visning är att inte vara för ivrig, tänk på att personerna som besöker visningen ska se sig själva boendes här och vill inte att de ska känna sig som gäster i någon annans hem. Plocka därför bort alla personliga foton och detaljer som skvallrar om vem som bor här. Men dra det inte för långt heller! En kal och tråkig bostad vill ingen flytta in i! så hur ska man göra då? Det smartaste är faktiskt att konsultera en stylist som har koll på inredningstrenderna och kan ta dit möbler och inredningsdetaljer som som passar in i bostaden. Vill du inte göra det kan du styla själv och då kan du tänka på att hålla det stilrent och neutralt – ställ dig till exempel inte och måla om en vägg eller renovera ett helt rum, låt rummet bli något som köparna kan få fantisera om att göra till sitt projekt.