Så här mitt i sommaren och dess värme, så är det många som verkar ha svårigheter med att hantera den oväntade värme och fuktighet som har spridit sig över vårt avlånga land. För även om alla svenskar ju verkligen älskar det faktum att det är varmt och skönt på sommaren, så blir ju även vi lite tagna på sängen när det är 30 graders värme en månad i sträck.

Många har svårt att sova om nätterna och många stadsbor tvingas promenera runt i bikini mitt i stan. Alla kylskåp fylls på med svalkande drycker, och en hel del värmepumpar köps in i hopp om att kunna fräscha upp luften där hemma. Det finns alltså en del hel del tips man kan ta till för att kyla ner både sig själv och sin omgivning på allra bästa sätt.

Men det kanske bästa tipset går till alla stadsbor där ute, som säkerligen går runt och plågas i värmen. Lämna stan och åka till lite mer luftiga och avsvalkande landskap. Varför inte hyra ett sommarhus nere i Skåne, eller ta båten ut till skärgården? Att spendera en hel sommar i storstaden när det är 30 graders värme, är något som kommer att ske helt på egen risk.