Inredning är något som nästan alltid fascinerat mig, och enligt mig så är all typ av inredning lika spännande och inspirerande. Det spelar liksom ingen roll vad jag skulle bli erbjuden att inreda, oavsett vad så skulle jag alltid göra mitt allra bästa för att få det att gå ihop.

För ett tag sedan så blev jag till exempel erbjuden att i 2 veckor främst syssla med inredning av butik. Något som jag nog aldrig riktigt funderat på förut, med vilket ju å andra sidan gjorde allting mycket mer spännande. Att inreda en butik skiljer sig enormt mycket ifrån att inreda ett hem eller kontor. Helt plötsligt så måste man ta hänsyn till saker som man aldrig riktigt behöv att hänsyn till förut.

Det som kanske är mest spännande med att inreda en butik är ju utan tvekan att man får lite större friheter vad gäller relativitet och inspiration. Ett hem är ju trots allt en plats där någon ska bo och trivas, vilket innebär att jag måste anpassa mig lite efter deras smak. Det behöver man inte göra när det kommer till att inreda butiker, så räcker det att anpassa sig efter andra riktlinjer som också är betydligt roligare att arbeta efter.