Ända sedan jag kan minnas har jag velat bygga mig ett alldeles eget drömhus.  Jag vet att detta kanske låter både löjligt och  naivt på samma gång, men personligen så tycker jag inte att det är fel att få drömma emellanåt. För om vi ska vara ärliga så är det ju trots allt våra drömmar som håller oss vid liv och får oss att vilja sträva längre.

Att bygga hus är helt enkelt min egen dröm, och jag tänker göra allt jag kan för att få denna att bli verklighet. För om man jämför min dröm med andra drömmar runt om i världen, så har nog min dröm störst potential för att bli till verklighet.

Det enda jag tänker sträva efter från och med nu är att sätta igång med detta livsverk. Det är onekligen mycket som bör tänkas på innan man sätter igång, och framförallt så kommer det att ta väldigt långt tid innan jag är framme vid slutdestinationen. Just därför så gäller det att fundera ut en ordentlig plan för hur detta projektet ska gå till väga. Vem ska göra vad och hur ska detta göras.

Och kanske mest viktigt av allt är att hålla koll på ekonomin. För när det kommer till husbyggen så är det alltid lätt att gå över den ursprungliga budgeten. Något som faktiskt inte alla har råd med.  Men så länge man håller koll på allting under resans gång och ser till att projektet leds in i rätt ritkning, så kan man bara inte misslyckas. Då är man ett steg närmare den där drömmen.