Många av er där ute har troligtvis hört talas om ordet homestyling, men kanske har ni inte riktigt stenkoll på exakt vad det innebär. Därför så tänkte vi gå in lite djupare på detta idag. För just homestyling är något som har kommit allt mer under de senaste åren, och det är också något som har kommit att bli allt mer nödvändigt för dem som ska sälja sin bostad.

Homestyling innebär nämligen att man snyggar till och stylar om sitt hem. Detta framförallt inför visningar, så att de som kommer och tittar på din bostad får ett så bra helhetsintryck så möjligt. För vi vet ju alla själva hur det är när man går på till exempel lägenhetsvisningar, man kan börja störa sig på en hel del saker, och känns inte helhetsintrycket bra så kommer man troligtvis inte alls att lägga ett bud på lägenheten.

Och just på grund av detta så har det blivit allt viktigare att lägga lite extra krut på stylingen innan man har en visning. Det kan innebära allt ifrån att måla om en vägg, till att lägga lite extra tjusiga kuddar i soffan. Det handlar alltså inte om en totalrenovering , utan att lägga energi på detaljerna. För som vi alla vet så kan de små detaljerna vara avgörande för huruvida en lägenhet känns hemtrevlig eller ej. Och har man tur så kanske man tjänar in hundra tusen extra, endast på grund av att man la lite extra energi på inredningen.