Det finns ingen övre gräns för hur mycket pengar man kan lägga på inredning. Men det finns heller nästan ingen undre gräns för detsamma.

Med smarta knep kan man få sin inredning till ett riktigt bra pris. Några tips för att få det du vill ha, men billigare, är de följande.

  1. Leta efter rabattkoder på sajter som Gratislandet.  Med en Royal Design Rabattkod kan du köpa köksmaskiner från Kitchen Aid till ett lägre pris.
  2. Handla utomlands. Det kan löna sig att köpa saker i exempelvis Ryssland, men för det krävs nästan att du bor i norra Sverige, så att du inte har alltför långt att åka. Om du köper saker utanför EU kan du nämligen få tillbaka momsen när du lämnar landet, och om priserna redan innan är något lägre än i Sverige så kan det bli en riktigt bra affär. Detta hjälper naturligtvis även om man bara råkar befinna sig i ett land utanför EU på semester eller liknande.
  3. Sedan ska vi inte glömma bort begagnatmarknaden. Och då menar vi i första hand inte exklusiva vintage-butiker i storstäderna. Istället bör man leta på köp- och säljsajter på nätet, samt på loppmarknader och auktioner på landet. Där kan man göra de riktiga fynden, ibland t.o.m. i form av kontanter.